ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Όροι χρήσης
Το hikearth είναι ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει έδρα στη Δράμα και η διεύθυνση της ιστοσελίδας είναι www.hikearth.gr. Η περιήγηση και οι αγορές από την ιστοσελίδα μας διέπονται από τους παρακάτω όρους.

Το hikearth διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει το περιεχόμενό του ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης και δεσμεύεται να ενημερώνει τους χρήστες, για οποιεσδήποτε αλλαγές ή τροποποιήσεις προκύψουν στα προϊόντα του.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τα διάφορα στοιχεία όπως φωτογραφίες, κείμενα, εικόνες κ.α. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και δεν επιτρέπεται η αντιγραφή ή η παραποίησή τους. Οι πληροφορίες που αφορούν σε φυσικά και τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων, συλλέγονται από εταιρίες-κατασκευαστές και τους αντιπροσώπους τους στην Ελλάδα.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Το hikearth ενημερώνεται καθημερινά για την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στους καταλόγους υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την διαθεσιμότητά τους. Εάν μετά την παραγγελία σας, προκύψει πρόβλημα στη διαθεσιμότητα, δεσμευόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης.
Σε περιπτώσεις που για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.τ.λ.) οι συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουν εγκαίρως την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά.

ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Σε κάθε προϊόν αναγράφεται η τιμή του (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%) και τα έξοδα αποστολής, εφόσον θα τα επιβαρυνθεί ο πελάτης.
Το hikearth έχει το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές του κάθε προϊόντος, με βάση τις προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης του κατασκευαστή ή του αντιπροσώπου. Σε περιπτώσεις προσφοράς ή έκπτωσης το hikearth αναγράφει την αρχική τιμή και την τιμή της προσφοράς ή της έκπτωσης. Για ομαδικές αγορές από συλλόγους ή επιχειρήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας πριν ολοκληρώσετε την διαδικασία αγοράς για να σας στείλουμε την προσφορά μας.

ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του hikearth.gr. διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν.2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
1.Πληρωμή με αντικαταβολή (καταβάλετε το ποσό κατά την παράδοση).
2.Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας με δυνατότητα άτοκων δόσεων.
Για αγορές από 60,00€ και άνω μπορείτε να πληρώσετε σε τρεις άτοκες δόσεις
Από 200,00€ και άνω σε πέντε άτοκες δόσεις
Από 400,00€ και άνω σε δέκα άτοκες δόσεις.

3.Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
ALPHA BANK: GR 42 0140 7320 7320 0231 0000 768
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR 930 1103 3700 0003 3736 941197
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR 90 0172 2350 0052 3505 0400 951
EUROBANK - ΕΡΓΑΣΙΑΣ: GR 420 260 2500 0000 0010 1634 202
ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR 84 0120 5020 0000 0008 7834 07


Η παραγγελία σας εκτελείται αμέσως μόλις ενημερωθούμε από την τράπεζα.
Οι αποστολές δεμάτων πραγματοποιούνται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών «Γενική Ταχυδρομική» και η παράδοση της παραγγελίας γίνεται στην ταχυδρομική διεύθυνση που δήλωσε ο πελάτης στο hikearth.gr.

Η παράδοση των προϊόντων στον πελάτη, γίνεται με δικά μας έξοδα, εφόσον η αξία της παραγγελίας υπερβαίνει το ποσό των 100,00€. Στις παραγγελίες που η αξία τους ανέρχεται ως το ποσό των 99,99€ τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον πελάτη και είναι 5,00€. Τα προϊόντα που παραγγέλνετε μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι, τα παραλαμβάνετε μέσα σε 2-3 ημέρες, αν το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Όλα τα προϊόντα πριν αποσταλούν ελέγχονται για την άριστη κατάστασή τους. Σε περίπτωση ωστόσο που προκύψει ελαττωματικό προϊόν, το hikearth αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής και αντικατάστασής του. Η επιστροφή των ελαττωματικών προϊόντων γίνεται μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή, με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς, μόνο μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών «Γενική Ταχυδρομική». Στις αλλαγές σε μέγεθος, η επιστροφή γίνεται δωρεάν μετά από τηλεφωνική συνεννόηση με τους υπεύθυνους του hikearth και χωρίς επιπλέον χρεώσεις για τον πελάτη. Στις αλλαγές σε χρώματα ή στην αντικατάσταση με άλλο προϊόν η επιστροφή γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών επιλογής του πελάτη, τις πρώτες 10 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή και τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνει ο ίδιος. Η αλλαγή μη ελαττωματικού προϊόντος και η αντικατάστασή του μπορεί να γίνει μόνο μία φορά. Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται δεκτή μόνο τις πρώτες 10 ημέρες από την παραλαβή. Τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να συνοδεύονται από το έντυπο επιστροφής (πατήστε εδώ για να το κατεβάσετε), να είναι σε άριστη κατάσταση, πλήρη, χωρίς φθορές, με τις ετικέτες τους να μην έχουν κοπεί, μέσα στην αρχική τους συσκευασία, μαζί με όλα τα έγγραφα που παραλήφθηκαν από τον πελάτη και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί. Διαφορετικά δεν μπορεί να γίνει δεκτή η αντικατάσταση αυτή και επιστρέφεται ξανά πίσω στον πελάτη με δικά του έξοδα. Σε περίπτωση υπαναχώρησης ο πελάτης πιστώνεται στο ποσό της αρχικής αγοράς και για διάστημα 25 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επιστροφής, ώστε να προχωρήσει στην αγορά άλλου προϊόντος. Μετά το πέρας των 25 εργάσιμων ημερών και εφόσον ο πελάτης δεν έχει προχωρήσει σε άλλη αγορά, του επιστρέφεται το ποσό που κατέβαλε. Συνιστάται η επικοινωνία με τους υπεύθυνους του hikearth πριν από κάθε επιστροφή.

Στοιχεία επικοινωνίας :
τηλ: 25210 31290
e-mail:

Το hikearth δεν υποχρεούται να αποδεχτεί την επιστροφή και αντικατάσταση των προϊόντων μετά το πέρας των 10 εργάσιμων ημερών εκτός αν υπάρχει εγγύηση από τον αντιπρόσωπο ή τον κατασκευαστή και πληρούνται οι όροι της εγγύησης.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Για να παραγγείλετε κάποιο προϊόν είναι αναγκαίο να συμπληρώσετε ορισμένα προσωπικά σας στοιχεία, όπως το όνομά σας, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κ.α. έτσι ώστε να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας παραδώσουμε την παραγγελία σας. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα διασφαλιστούν αμέσως, για όσο χρονικό διάστημα θα είστε εγγεγραμμένοι στην ιστοσελίδα μας, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία. Επίσης έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε τα προσωπικά σας στοιχεία συμπληρώνοντάς τα σε συγκεκριμένη ηλεκτρονική φόρμα.
Συνέχεια